Νέα

ACCA IFRS CERTIFICATE - Live Webinar

Έναρξη 11 Ιανουαρίου 2018
Διάρκεια 60 διδακτικές ώρες
Διεξαγωγή Κάθε Πέμπτη 18:00- 21:00

ACCA Diploma in Accounting and Business - On Line -

To συγκεκριμένο πρόγραμμα στοχεύει να αναπτύξει τη λογιστική και τη πρακτική γνώση που κάποιος διαθέτει και είναι το πρώτο στάδιο για εκείνους που επιθυμούν να προχωρήσουν προς το επάγγελμα του Ορκωτού Λογιστή (Chartered Accountant) ή να εργαστούν σαν επαγγελματίες Λογιστές. Επίσης είναι κατάλληλο για όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν καριέρα στα Λογιστικά και Χρηματοοικονομικά, ενώ για όσους ήδη εργάζονται, να αποκτήσουν έναν ισχυρό επαγγελματικό τίτλο στην Λογιστική διεθνώς αναγνωρισμένο που θα τους αναβαθμίσει επαγγελματικά.

Περισσότερα...

ACCA CAT Qualification (Certified Accounting Technician)

Έναρξη 24 Nοεμβρίου 2017
Διάρκεια 3 μήνες / 100 διδακτικές ώρες.
Διεξαγωγή Παρασκευή 18:00-21:00

ACCA IFRS DIPLOMA - Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα.

Έναρξη 25 Νοεμβρίου 2017
Διάρκεια 6 μήνες / 120 διδακτικές ώρες
Διεξαγωγή Σάββατο  10:00-14:00

ΚΕΛΕ- ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ 30ο ΧΡΟΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Αγαπητοί φίλοι,

Με σκληρή δουλειά, καινοτόμες ιδέες και πάντα κοντά στις ανάγκες της αγοράς το ΚΕΛΕ μπαίνει αισίως φέτος στον 30ο χρόνο λειτουργίας του όντας ο πρώτος εκπαιδευτικός οργανισμός που εισήγαγε την εκπαίδευση των λογιστών σε πραγματικό επαγγελματικό περιβάλλον!!!

Όλοι μας εδώ αισθανόμαστε περήφανοι που όλα αυτά τα χρόνια βοηθήσαμε εκπαιδεύοντας χιλιάδες συναδέλφους μας λογιστές να βρούν το δρόμο τους, να εξελιχθούν, να πετύχουν σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό και σύνθετο περιβάλλον εργασίας.

Η καλύτερη επιβεβαίωσή μας είναι η αναγνώριση που απολαμβάνουμε από όλους αυτούς τους ανθρώπους που πλέον  μας συστήνουν ανεπιφύλακτα στις νέες γενιές των λογιστών, φθάνοντας σήμερα να έχουμε σταθερά πλειάδα σπουδαστών από λογιστήρια εταιρειών που οι προϊστάμενοι τους υπήρξαν μαθητές μας πριν από 15, 20 ή και παραπάνω χρόνια.

Παράλληλα όμως, τόσο η πρωτοπορία μας στη πρακτική εκπαίδευση των λογιστών, όσο και η αναγνωρισιμότητα μας στην αγορά συνιστούν και μέγιστη ευθύνη.

Η σταθερή φιλοσοφία μας στην πρακτική εκπαίδευση πάνω στα απολύτως επίκαιρα θέματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο λογιστής (Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα, Μεταβαλλόμενο Φορολογικό Πλαίσιο, Εργατική κι Ασφαλιστική Νομοθεσία, Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα), η παρουσία πολύπειρης ομάδας διδασκόντων (με σημαντική παρουσία στην αγορά ως οικονομικοί διευθυντές και προϊστάμενοι λογιστηρίων μεγάλων εταιρειών), οι διεθνείς συνεργασίες μας με κορυφαίους Οργανισμούς Λογιστών (ACCA Silver Partner) αλλά κι η άριστη γνώση των αναγκών της αγοράς, μας επιτρέπουν να διαμορφώνουμε τα πλέον αποτελεσματικά εκπαιδευτικά προγράμματα υπηρετώντας απόλυτα την ευθύνη που έχουμε αναλάβει.

Τόσο εγώ προσωπικά, όσο κι όλη η Ομάδα του ΚΕΛΕ σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και σας καλωσορίζουμε στη νέα εκπαιδευτική χρονιά που ξεκινάει περιλαμβάνοντας νέα σεμινάρια, εμπλουτισμένο εκπαιδευτικό υλικό και νέα εκπαιδευτικά εργαλεία βάζοντας πάντα πάνω από όλα τον πήχη της ποιότητας.

Πάντα συμπαραστάτης της προσπάθειας σας,

Νικόλαος Χ. Γκούντας

 

Διευθυντής Σπουδών

Newsletter