Δωρεάν Ημερίδα MEET your FUTURE - ACCA

 

 

Δωρεάν Ημερίδα MEET your FUTURE - ACCA

Με χαρά σας προσκαλούμε την Παρασκευή 15-02-2019 και ώρα 18:30 στο χώρο μας όπου ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων κ. Νίκος Γκούντας, οικονομολόγος εξειδικευμένος στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (Msc IFRS & Finance,) θα είναι στη διάθεση σας, να σας κατευθύνει να διεκδικήσετε μια επαγγελματική αποκατάσταση με αξιώσεις στη διεθνή αγορά εργασίας μέσω των πλέον αναγνωρισμένων παγκοσμίως πιστοποιήσεων ACCA. Η ενημέρωση παρέχετε δωρεάν, με το κύρος του ΚΕΛΕ, σε όλους τους ενδιαφερόμενους στις φιλόξενες εγκαταστάσεις μας Ακαδημίας και Χαριλάου Τρικούπη 18 Αθήνα 2ος όροφος.

Μη χάσετε την ευκαιρία να μάθετε πως θα διεκδικήσετε μια σταδιοδρομία με αξιώσεις, στην Ελλάδα ή και στο εξωτερικό μέσα από τις δυνατότητες που σας δίνουν οι πιστοποιήσεις του ACCA και το ΚΕΛΕ.

Για να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνείτε τηλεφωνικά μαζί μας (2103817694- 2103828398) ή μέσω μηνύματος στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. αναφέροντας το όνομα σας, το email σας και το τηλέφωνό σας.

 

 

Newsletter