Το ΚΕΛΕ SILVER LEARNING PARTNER του ACCA στην Ελλάδα

Το ΚΕΛΕ SILVER LEARNING PARTNER του ACCA στην Ελλάδα.

Το ΚΕΛΕ είναι πλέον Silver Learning Partner του ACCA και έτσι γίνεται και επίσημος συνεργάτης του ACCAAssociation of Chartered Certified Accountants - στην Ελλάδα.

Είμαστε περήφανοι για αυτή τη συνεργασία, καθώς το ΚΕΛΕ γίνεται και επίσημα σημείο αναφοράς για τα προγράμματα και τις πιστοποιήσεις του ACCA, του κορυφαίου οργανισμού παγκοσμίως.

Εδώ και πολλά χρόνια το ΚΕΛΕ έχει εστιάσει στο μέλλον της λογιστικής με το βλέμμα πάντα στραμμένο στις πραγματικές ανάγκες της αγοράς και στις εξελίξεις που επίκεινται τα επόμενα χρόνια.

Η επίσημη συνεργασία με το ACCA, προσδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στα προγράμματα που προσφέρουμε και σε συνδυασμό με τους κορυφαίους εκπαιδευτές της αγοράς, τοποθετεί το ΚΕΛΕ για άλλη μια φορά στη κορυφή των επιλογών για διεθνείς πιστοποιήσεις στη λογιστική και τα χρηματοοικονομικά.

Όπως αναφέρει και ο Διευθυντής Σπουδών του ΚΕΛΕ, κ. Νικόλαος Γκούντας,

«Η συνεργασία μας με το ACCA, που ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια, επισημοποιείται σήμερα αποδεικνύοντας τη δέσμευσή μας για τη καλύτερη εκπαίδευση στη πράξη. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε ακούραστα να φροντίζουμε για την επαγγελματική σας εκπαίδευση, εμπλουτίζοντας συνέχεια τις υπηρεσίες μας, εμβαθύνοντας σε στρατηγικές συνεργασίες διεθνούς πιστοποίησης των γνώσεων σας και παρέχοντας πάντα προστιθέμενη αξία στην προσπάθεια σας.»

 

Mε 29 χρόνια εμπειρίας, τους κορυφαίους εκπαιδευτές της αγοράς και χιλιάδες αποφοίτους, είμαστε το σημείο αναφοράς και το πρώτο κέντρο εκπαίδευσης λογιστών στην Ελλάδα.

Όλοι εμείς στο ΚΕΛΕ είμαστε δεσμευμένοι να σας παρέχουμε τα καλύτερα εφόδια στη πράξη, ώστε να είστε πάντα ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας.

Newsletter