Νέα

ACCA CAT Qualification (Certified Accounting Technician)

Έναρξη 17 Φεβρουαρίου 2017
Διάρκεια 3 μήνες / 100 ώρες.
Διεξαγωγή Τρίτη - Παρασκευή 18:00-21:30

Αποτελέσματα Ημερίδας“Meet your Future”

Το Σάββατο 28/01/2017 με ιδιαίτερη τιμή το ΚΕΛΕ υποδέχτηκε τους σπουδαστές και τους εταιρικούς του πελάτες σε μια εκδήλωση που με μεγάλη χαρά συνδιοργανώσαμε με τον κορυφαίο διεθνή οργανισμό λογιστών ACCA.

Στην εκδήλωση έκαναν καίριες τοποθετήσεις τα διακεκριμένα στελέχη του ACCA Anthony WaltersHead of Policy Europe, Abdul GoffarHead of Business Development for Europe and North America, καθώς και τα εξαίρετα στελέχη του ΚΕΛΕ Νίκος Γκούντας – Υπεύθυνος Ανάπτυξης Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, Νίκος Βαλμάς και Πολύκαρπος Γιώτης – Εισηγητές Σεμιναρίων ACCA.

Περισσότερα...

Δωρεαν Ημερίδα MEET your FUTURE - ACCA

Το ΚΕΛΕ (Κέντρο Λογιστικών Εφαρμογών) σας προσκαλεί στην ημερίδα MEET your FUTURE με το ACCA.

Μια μοναδική ευκαιρία να μάθετε από τους πλέον ειδικούς της Ελλάδας και του εξωτερικού πως θα χτίσετε μια επιτυχημένη καριέρα στη λογιστική και τα χρηματοοικονομικά.

Ο Abdul Goffar και ο Antony Walters εκπρόσωποι του ACCA έρχονται στη Ελλάδα από το Λονδίνο ειδικά για την ημερίδα MEET your FUTURE, και θα μιλήσουν για :

  • τις νέες, διεθνείς τάσεις στη λογιστική,
  • τα αποτελέσματα της μεγαλύτερης παγκόσμιας έρευνας που έγινε σε στελέχη Λογιστηρίων Πολυεθνικών και Ελεγκτικών εταιριών,
  • τη σημασία των πιστοποιήσεων και πως να τις αποκτήσουμε

Το ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) είναι ο μεγαλύτερος διεθνής επαγγελματικός φορέας λογιστικής και αποτελεί σημείο αναφοράς για τη λογιστική παγκοσμίως.

Περισσότερα...

Καλά Χριστούγεννα & Ευτυχισμένο το 2017

Το 2016 ήταν μια συναρπαστική χρονιά, γεμάτη επιτυχίες και νέα ξεκινήματα για τους σπουδαστές μας.

Για άλλη μια χρονιά, με πολύ όρεξη και χαρά, βρεθήκαμε δίπλα στις προσπάθειές σας με ένα στόχο, να σας παρέχουμε τη καλύτερη εκπαίδευση στη πράξη! Γι’ αυτό και το βλέμμα μας είναι πάντα στραμμένο στις πραγματικές ανάγκες της αγοράς και στις εξελίξεις που επίκεινται τα επόμενα χρόνια.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι και το 2017, θα συνεχίσουμε ακούραστα να φροντίζουμε για την επαγγελματική σας εκπαίδευση, εμπλουτίζοντας συνέχεια τις υπηρεσίες μας, εμβαθύνοντας σε στρατηγικές συνεργασίες διεθνούς πιστοποίησης των γνώσεων σας, όπως με το ACCA, και παρέχοντας πάντα προστιθέμενη αξία στην προσπάθεια σας.

Το 2017 κλείνουμε 30 χρόνια στη πρακτική επαγγελματική εκπαίδευση και θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια!

Εκπροσωπώντας με τιμή όλη την Ομάδα του ΚΕΛΕ, σας ευχόμαστε

Καλά και Ευτυχισμένα Χριστούγεννα, Καλή και Παραγωγική Nέα Χρονιά, με Υγεία για εσάς και τις οικογένειες σας.

Με εκτίμηση,

Χαράλαμπος Γκούντας,
Διευθυντής Σπουδών

Newsletter