Νέα

Αποτελέσματα Ημερίδας“Meet your Future”

Το Σάββατο 28/01/2017 με ιδιαίτερη τιμή το ΚΕΛΕ υποδέχτηκε τους σπουδαστές και τους εταιρικούς του πελάτες σε μια εκδήλωση που με μεγάλη χαρά συνδιοργανώσαμε με τον κορυφαίο διεθνή οργανισμό λογιστών ACCA.

Στην εκδήλωση έκαναν καίριες τοποθετήσεις τα διακεκριμένα στελέχη του ACCA Anthony WaltersHead of Policy Europe, Abdul GoffarHead of Business Development for Europe and North America, καθώς και τα εξαίρετα στελέχη του ΚΕΛΕ Νίκος Γκούντας – Υπεύθυνος Ανάπτυξης Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, Νίκος Βαλμάς και Πολύκαρπος Γιώτης – Εισηγητές Σεμιναρίων ACCA.

Περισσότερα...

Εκδήλωση Ελληνικα Λογιστικά Πρότυπα 7/4/2016 - TITANIA HOTEL

Στο πλαίσιο της συστηματικής ενημερωτικής προσπάθειας του ΚΕΛΕ για την εφαρμογή των ΕΛΠ ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 7/4/2016 ειδική εσπερίδα στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ.

Στην εκδήλωση είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε πληθώρα εκπροσώπων εταιρειών και λογιστικών γραφείων, οι οποίοι θα κληθούν άμεσα να εφαρμόσουν τα ΕΛΠ και να αντιμετωπίσουν τα θέματα που προκύπτουν κατά την μετάβαση και την πρώτη εφαρμογή τους.
Εισηγητής της παρουσίασης ήταν ο εκλεκτός συνεργάτης μας κ. Πολύκαρπος Γιώτης ενώ κομβικές υπήρξαν οι στοχευμένες παρεμβάσεις του Διευθυντή Σπουδών του ΚΕΛΕ κ. Χαράλαμπου Γκούντα για την επεξήγηση εννοιών με πρακτικά παραδείγματα.

Η ικανοποίηση μας υπήρξε μεγάλη απο τα θερμά σχόλια των συμμετεχόντων της εκδήλωσης.
Τους ευχαριστούμε πολύ για τη ευρεία συμμετοχή τους και για την ενθάρρυνση της προσπάθειας μας.

Το ΚΕΛΕ θα συνεχίσει να υποστηρίζει αποτελεσματικά τις εκπαιδευτικές ανάγκες όλων των συναδέλφων λογιστών-φοροτεχνικών τόσο με αντίστοιχες πρωτοβουλίες αλλά κυρίως από τα τακτικά μας σεμινάρια τα οποία:
- είναι απολύτως προσανατολισμένα στις πρακτικές εφαρμογές των ΕΛΠ με την τεχνογνωσία και ποιότητα των 28 ετών πρωτοπορίας του ΚΕΛΕ
- προσαρμόζονται στο διαθέσιμο χρόνο και στο προφίλ των συμμετεχόντων
- διεξάγονται από έμπειρους και πλήρως καταρτισμένους εισηγητές οι οποίοι ήδη εφαρμόζουν τα ΕΛΠ στη πράξη κι όχι απλά στη θεωρία, με 10 ετή εμπειρία εφαρμογής των IFRS.


Ενημερωθείτε σχετικά τώρα.

Ημερίδα ΕΛΠ - Φορολογία. ΚΕΛΕ στο Crown Plaza.

Με μεγάλη μας χαρά το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015 υποδεχθήκαμε στο ξενοδοχείο Crown Plaza τους σπουδαστές του ΚΕΛΕ στο πλαίσιο ενημερωτικής ημερίδας με θέμα την εφαρμογή των νέων Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων (ΕΛΠ) και τις Εξελίξεις στη Φορολογική Νομοθεσία.

Περισσότερα...

Άρθρο: Τα Νέα Φορολογικά Μέτρα !

Τα νέα φορολογικά μέτρα

"Είναι σοφό να αποκαλύπτεις αυτό που δεν μπορεί να μείνει κρυφό για πολύ".

Friedrich Schiller ( 1759-1805 , Γερμανός συγγραφέας & ποιητής)

Η νέα συμφωνία με τους δανειστές αλλάζει αρκετά την καθημερινότητά μας . Το σχετικό νομοσχέδιο , περιλαμβάνει κυρίως αλλαγές στον ΦΠΑ και στη φορολογία εισοδήματος. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τις βασικότερες αλλαγές, όπως θα ισχύουν από τη δημοσίευση του νομοθετήματος στην εφημερίδα της κυβέρνησης ,αν δεν οριστεί διαφορετικά στο τελικό κείμενο του νομοθετήματος ,επιχειρώντας μια πρώτη προσέγγιση .

 

Περισσότερα...

Newsletter