Νέα

Συνεργασία ΚΕΛΕ με την εταιρεία GLOBE WILLIAMS

Η Πολυεθνική εταιρεία GLOBE WILLIAMS επέλεξε το ΚΕΛΕ για πλήρη οργάνωση, ανάπτυξη και διαχείριση των ενδοεπιχειρισιακών σεμιναρίων της.

Η GLOBE WILLIAMS INTERNATIONAL είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία που δραστηριοποιείται σε 14 χώρες στην Ανατολική – Δυτική Ευρώπη, Ασία και Αυστραλία έχοντας σαν στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες της, επέλεξε το ΚΕΛΕ για την εκπαίδευση του προσωπικού της.

Το ΚΕΛΕ με την πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη σεμιναρίων που έχουν σκοπό την βελτίωση του επιπέδου των γνώσεων και ικανοτήτων του προσωπικού των εταιρειών, βελτιώνοντας σημαντικά την παραγωγικότητά τους, μπορεί και διαχειρίζεται όλη την διαδικασία επιδότησης των ενδοεπιχειρισιακών σεμιναρίων μέσω ΟΑΕΔ.

Το ΚΕΛΕ συνεργαζόμενη σχολή με SOFTONE

Το ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ έχοντας ως κύριο στόχο και σκοπό την ένταξη των νέων λογιστών στην αγορά εργασίας, με τα ποιο σύγχρονα Λογιστικά Προγράμματα που χρησιμοποιούν οι εταιρείες, σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης σύγχρονου Business Software διαθέτει στους σπουδαστές του τα προγράμματα της SOFTONE δωρεάν για ένα χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα...

 

Μεταφερθήκαμε σε νέες εγκαταστάσεις

Από 1η Ιουλίου μετακομίσαμε στις καινούριες εγκαταστάσεις κοντά στο ΜΕΤΡΟ Πανεπιστήμιο καθιστώντας την πρόσβαση ακόμα πιο εύκολη.

Καινούρια Ιστοσελίδα

Από την Παρασκευή βρίσκεται στον αέρα η νέα ιστοσελίδα μας. Από εδώ θα ενημερώνεστε για τις υπηρεσίες μας, τα προγράμματα και τις ενάρξεις των σεμιναρίων καθώς και για τα τελευταία νέα της εταιρία ς μας.

Newsletter