Νέα

Το ΚΕΛΕ SILVER LEARNING PARTNER του ACCA στην Ελλάδα

Το ΚΕΛΕ SILVER LEARNING PARTNER του ACCA στην Ελλάδα.

Το ΚΕΛΕ είναι πλέον Silver Learning Partner του ACCA και έτσι γίνεται και επίσημος συνεργάτης του ACCAAssociation of Chartered Certified Accountants - στην Ελλάδα.

Είμαστε περήφανοι για αυτή τη συνεργασία, καθώς το ΚΕΛΕ γίνεται και επίσημα σημείο αναφοράς για τα προγράμματα και τις πιστοποιήσεις του ACCA, του κορυφαίου οργανισμού παγκοσμίως.

Εδώ και πολλά χρόνια το ΚΕΛΕ έχει εστιάσει στο μέλλον της λογιστικής με το βλέμμα πάντα στραμμένο στις πραγματικές ανάγκες της αγοράς και στις εξελίξεις που επίκεινται τα επόμενα χρόνια.

Η επίσημη συνεργασία με το ACCA, προσδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στα προγράμματα που προσφέρουμε και σε συνδυασμό με τους κορυφαίους εκπαιδευτές της αγοράς, τοποθετεί το ΚΕΛΕ για άλλη μια φορά στη κορυφή των επιλογών για διεθνείς πιστοποιήσεις στη λογιστική και τα χρηματοοικονομικά.

Όπως αναφέρει και ο Διευθυντής Σπουδών του ΚΕΛΕ, κ. Νικόλαος Γκούντας,

«Η συνεργασία μας με το ACCA, που ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια, επισημοποιείται σήμερα αποδεικνύοντας τη δέσμευσή μας για τη καλύτερη εκπαίδευση στη πράξη. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε ακούραστα να φροντίζουμε για την επαγγελματική σας εκπαίδευση, εμπλουτίζοντας συνέχεια τις υπηρεσίες μας, εμβαθύνοντας σε στρατηγικές συνεργασίες διεθνούς πιστοποίησης των γνώσεων σας και παρέχοντας πάντα προστιθέμενη αξία στην προσπάθεια σας.»

 

Mε 29 χρόνια εμπειρίας, τους κορυφαίους εκπαιδευτές της αγοράς και χιλιάδες αποφοίτους, είμαστε το σημείο αναφοράς και το πρώτο κέντρο εκπαίδευσης λογιστών στην Ελλάδα.

Όλοι εμείς στο ΚΕΛΕ είμαστε δεσμευμένοι να σας παρέχουμε τα καλύτερα εφόδια στη πράξη, ώστε να είστε πάντα ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας.

ACCA CAT Qualification (Certified Accounting Technician)

Έναρξη 17 Φεβρουαρίου 2017
Διάρκεια 3 μήνες / 100 ώρες.
Διεξαγωγή Τρίτη - Παρασκευή 18:00-21:30

Αποτελέσματα Ημερίδας“Meet your Future”

Το Σάββατο 28/01/2017 με ιδιαίτερη τιμή το ΚΕΛΕ υποδέχτηκε τους σπουδαστές και τους εταιρικούς του πελάτες σε μια εκδήλωση που με μεγάλη χαρά συνδιοργανώσαμε με τον κορυφαίο διεθνή οργανισμό λογιστών ACCA.

Στην εκδήλωση έκαναν καίριες τοποθετήσεις τα διακεκριμένα στελέχη του ACCA Anthony WaltersHead of Policy Europe, Abdul GoffarHead of Business Development for Europe and North America, καθώς και τα εξαίρετα στελέχη του ΚΕΛΕ Νίκος Γκούντας – Υπεύθυνος Ανάπτυξης Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, Νίκος Βαλμάς και Πολύκαρπος Γιώτης – Εισηγητές Σεμιναρίων ACCA.

Περισσότερα...

Δωρεαν Ημερίδα MEET your FUTURE - ACCA

Το ΚΕΛΕ (Κέντρο Λογιστικών Εφαρμογών) σας προσκαλεί στην ημερίδα MEET your FUTURE με το ACCA.

Μια μοναδική ευκαιρία να μάθετε από τους πλέον ειδικούς της Ελλάδας και του εξωτερικού πως θα χτίσετε μια επιτυχημένη καριέρα στη λογιστική και τα χρηματοοικονομικά.

Ο Abdul Goffar και ο Antony Walters εκπρόσωποι του ACCA έρχονται στη Ελλάδα από το Λονδίνο ειδικά για την ημερίδα MEET your FUTURE, και θα μιλήσουν για :

  • τις νέες, διεθνείς τάσεις στη λογιστική,
  • τα αποτελέσματα της μεγαλύτερης παγκόσμιας έρευνας που έγινε σε στελέχη Λογιστηρίων Πολυεθνικών και Ελεγκτικών εταιριών,
  • τη σημασία των πιστοποιήσεων και πως να τις αποκτήσουμε

Το ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) είναι ο μεγαλύτερος διεθνής επαγγελματικός φορέας λογιστικής και αποτελεί σημείο αναφοράς για τη λογιστική παγκοσμίως.

Περισσότερα...

Ενάρξεις Σεμιναρίων

Τελευταία Νέα

Newsletter