Νέα

Είστε έτοιμοι για τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα;

10 Νοεμβρίου 2014.

Are you Ready for a Change?

Περισσότερα...

Newsletter ΚΕΛΕ Σεπτεμβρίου 2014

Special IFRS Certificate Offer!!!

Πρακτικό σεμινάριο για απόκτηση Διεθνής Πιστοποίησης στα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης ( Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα ) – IACAFM και ΔΩΡΕΑΝ Εκπαίδευση E-Learning Business English for Accountants and Financial Managers ενός μήνα!

Περισσότερα...

Καλώς Ήλθατε στο Μέλλον Της Λογιστικής!

Το ΚΕΛΕ όντας ο πρώτος εκπαιδευτικός οργανισμός που εισήγαγε ήδη από το 1987 στην Ελλάδα την εκπαίδευση λογιστών στην πράξη, πρωτοπορεί εκ νέου υπηρετώντας με συνέπεια τον στόχο του να αναπτύσσει καινοτομικές υπηρεσίες που σαν αποτέλεσμα θα έχουν να διαμορφώνει τους πλέον ανταγωνιστικούς επαγγελματίες Λογιστές-Φοροτεχνικούς της αγοράς.

.
Στην πορεία μας αυτή των 25 ετών έχουμε εκπαιδεύσει στελέχη, Γενικούς και Οικονομικούς διευθυντές μεγάλων Οργανισμών και Επιχειρήσεων, Επικεφαλείς Λογιστηρίων οι οποίοι μας επέλεξαν με τα αυστηρότερα κριτήρια της αγοράς και αποτελούν διαχρονικά την πλέον αξιόπιστη διαφήμιση της ποιότητας της δουλειάς μας.


Επιστέγασμα της πρωτοπορίας, της προσήλωσης, του επαγγελματισμού και της ποιότητας της δουλειάς μας αποτελεί η τιμητική επιλογή μας από το Διεθνή Οργανισμό International Association of Certified Accountants and Financial Managers (IACAFM®) με έδρα το Λονδίνο, στο πλαίσιο της Aποκλειστικής ανάπτυξης των εκπαιδευτικών του υπηρεσιών στην Ελλάδα.


Ο
IACAFM προσφέρει Διεθνής επαγγελματικούς Τίτλους και Διπλώματα σε όλους τους τομείς των IFRS ( Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα) , International Financial Management (Χρηματοοικονομικών) και Business English.

Μάθετε τώρα IFRS…

Ενάρξεις Σεμιναρίων

Τελευταία Νέα

Newsletter