Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Move on or Move up with ACCA: Με επιτυχία διεξάχθηκε η ημέρα καριέρας την Τετάρτη 8 Μαρτίου στο Divani Caravel Hotel

Submitted on 17/03/2023 02:44
ACCA Career event Move on or move up with ACCA

Το Κέντρο Λογιστικών Εφαρμογών συμμετείχε στο ACCA/SOEL "Move on or Move up with ACCA" Career and Networking Event 2023, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 8 Μαρτίου 2023 στο Divani Caravel Hotel.

Ως εγκεκριμένος πάροχος εκπαίδευσης του ACCA, παρουσιάσαμε τη σειρά των μαθημάτων μας που αφορούν τις πιστοποιήσεις του ACCA και παρείχαμε πληροφορίες σχετικά με τις επαγγελματικές ευκαιρίες και τα οφέλη από την απόκτηση μιας πιστοποίησης του ACCA.

Η εκδήλωση καριέρας του ACCA αποτέλεσε σημαντική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες, ώστε να έλθουν σε επαφή με κορυφαίους φορείς εκπαίδευσης των προγραμμάτων του ACCA, με το ΣΟΕΛ και κορυφαίες εταιρείες που αναζητούν εργαζόμενους στον κλάδο.

Ακόμη, είχαν την δυνατότητα να μοιράσουν τα βιογραφικά τους, με στόχο την εξασφάλιση μελλοντικών εργασιακών προοπτικών ή την απόκτηση μιας υποτροφίας για τις πιστοποιήσεις του ACCA.

Το Κέντρο Λογιστικών Εφαρμογών είναι αφοσιωμένο στην παροχή ποιοτικών προγραμμάτων εκπαίδευσης, καθώς και διεθνών πιστοποιήσεων όπως τα courses του ACCA που αποτελούν σημαντικά εφόδια για τους νέους επαγγελματίες του κλάδου, παρέχοντας τους ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων υποψηφίων στην αγορά εργασίας. 

Στο ACCA/SOEL "Move on or Move up with ACCA" Career and Networking Event 2023 παρουσιάσαμε στους συμμετέχοντες την υπερσύγχρονη πλατφόρμα μέσα από την οποία ο κάθε σπουδαστής παρακολουθεί τα προγράμματα του ACCA, τους ενημερώσαμε για τα πλεονεκτήματα απόκτησης πιστοποιήσεων του ACCA, για την υποτροφία που θα προσφέρουμε σε έναν από τους συμμετέχοντες και απαντήσαμε σε ερωτήσεις και απορίες που δημιουργήθηκαν.

 Είμαστε περήφανοι που είμαστε Gold Approved Learning Partner του ACCA για μια ακόμα χρονιά, που μας δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχουμε στην ημέρα καριέρας του ACCA και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τους φοιτητές μας στο μονοπάτι της επαγγελματικής ανάπτυξης.