Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Συνεργασία ΚΕΛΕ με AST books. Μοναδικά προνόμια.

Submitted on 12/06/2019 11:26

Το Κέντρο Λογιστικών Εφαρμογών πάντα ένα βήμα μπροστα στην εκπαίδευση και την υποστήριξη  των σπουδαστών του μέσω καινοτόμων υπηρεσιών και εφαρμογών παρέχει τον  Κόμβο της ASTbooks, ‘’Λογιστική βιβλιοθήκη, E-books, Φορολογία στην Πράξη’’ Δωρεάν για 6 μήνες μέσω της νέας μας συνεργασίας με την ASTbooks.

Οι ανάγκες του σύγχρονου λογιστή με τις συνεχείς αλλαγές των Νόμων, των Λογιστικών κανόνων και των Εργατικών διατάξεων συναντόνται μέσω των Πρακτικών μας σεμιναρίων σε καινοτόμες Δωρεάν παροχές οι οποίες προσφέρουν τη δυνατότητα για Έγκυρη, Έγκαιρη και Συνεχή ενημέρωση.

Μέσω της Λογιστικής βιβλιοθήκης έχετε πρόσβαση σε 32 βιβλία που καλύπτουν όλο το φάσμα των Λογιστικών, Φορολογικών και Εργατικών θεμάτων με όλες τις ανανεώσεις.

Η Φορολογία στην Πράξη αποτελλέι τον πρακτικό  βοηθό του επαγγελματία Λογιστή – Φοροτεχνικού που λόγο της περίπλοκης νομοθεσίας αντιμετωπίζει καθημερινά δισεπίλυτα προβλήματα. Σαν σπουδαστές του ΚΕΛΕ έχετε την δυνατότηα να παρακολούθέιτε και να αναζητάτε πιθανές δικές σας απορίες που μπορεί να προκύψουν στην καθημερηνότητά σας.

Ελπίζουμε η Δωρεάν δυνατότητα εγγραφής μέλους που σας προσφέρει η συνεργασία του ΚΕΛΕ με την AST books να αποτελλέι άλλο ένα εργαλείο για στην καθημερινή εξάσκηση του επαγγελματος σας.