Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ACCA Diploma in Accounting and Business

Submitted on 09/01/2019 03:21

Τo συγκεκριμένο πρόγραμμα στοχεύει να αναπτύξει τη λογιστική και τη πρακτική γνώση που κάποιος διαθέτει και είναι το πρώτο στάδιο για εκείνους που επιθυμούν να προχωρήσουν προς το επάγγελμα του Ορκωτού Λογιστή (Chartered Accountant) ή να εργαστούν σαν επαγγελματίες Λογιστές. Επίσης είναι κατάλληλο για όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν καριέρα στα Λογιστικά και Χρηματοοικονομικά, ενώ για όσους ήδη εργάζονται, να αποκτήσουν έναν ισχυρό επαγγελματικό τίτλο στην Λογιστική διεθνώς αναγνωρισμένο που θα τους αναβαθμίσει επαγγελματικά.

Για την απόκτηση του Diploma in Accounting, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ολοκληρώσουν με επιτυχία μέσω εξετάσεων 3 μαθήματα και μία ενότητα Επαγγελματικής Δεοντολογίας στο αντικείμενο του Λογιστή:

  • Μάθημα F1: Accountant in Business
  • Μάθημα F2: Management Accounting (Κοστολόγηση)
  • Μάθημα F3: Financial Accounting (Χρηματοοικονομική Ανάλυση)
  • Foundations in Professionalism

Για την εγγραφή σας στο πρόγραμμα δεν απαιτείται ακαδημαϊκός τίτλος.

Όλες οι εξετάσεις γίνονται μέσω υπολογιστή – Computer Based Assessment (CBA)

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος οι κάτοχοι μπορούν να χρησιμοποιούν τον τίτλο ACCA – Diploma in Accounting and Business στο βιογραφικό τους αλλά και επαγγελματικά καθώς αναγνωρίζονται σαν Accounting Technician Trainees.

Οι κάτοχοι του προγράμματος Diploma, μπορούν να συνεχίσουν είτε ως Επαγγελματίες Λογιστές (Accounting Technicians, Financial supervisory) με τον επαγγελματικό τίτλο “Certified Accounting Technician” (CAT) είτε σαν Ορκωτοί.

Μη χάνετε χρόνο. Ρωτήστε μας τώρα.

Με την εμπειρία και την υψηλή τεχνογνωσία μας θα σας βοηθήσουμε να δώσετε ώθηση τη καριέρα σας και να αναβαθμίσετε το βιογραφικό σας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.