Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ανακοινώθηκαν οι κορυφαίοι στην Οικονομική Διοίκηση και τη Λογιστική

Submitted on 31/01/2024 02:51
finance-awards-2024

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες (30 Ιανουαρίου) για 4η συνεχόμενη χρονιά, η μεγάλη γιορτή για τον κλάδο της οικονομικής διοίκησης και της λογιστικής, η τελετή απονομής των Finance & Accounting Awards 2024 powered by Epsilon Net. 

Στο Sofitel Athens Airport βρέθηκαν περισσότερα από 200 στελέχη του κλάδου από όλη την Ελλάδα, για να υποδεχτούν τις καλύτερες πρακτικές, έτσι όπως αναδείχθηκαν από την κριτική επιτροπή, προεξάρχοντος του καθηγητή Γεώργιου Βενιέρη, ο οποίος στην έναρξη της τελετής ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ο θεσμός των Finance & Accounting Awards έχει βάλει γερές βάσεις στην κοινότητα των οικονομολόγων και των λογιστών, πάντα με στόχο την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών και των ηγετικών επιχειρήσεων του κλάδου».

O Βασίλης Πρασσάς, Οικονομολόγος και Σύμβουλος Εργασιακών Θεμάτων, Εμπορικός Διευθυντής του Ομίλου εταιρειών Epsilon Net, χαιρέτισε την τελετή απονομής εκ μέρους του χορηγού τίτλου των βραβείων, εξήρε τον ρόλο του οικονομικού στελέχους στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «οι εργοδότες που έχουν αντιληφθεί τη συμβολή και την κρισιμότητα του ρόλου που ασκεί η οικονομική διοίκηση, τότε είναι σίγουρο ότι θα πορευτούν μπροστά».

Τιμητικό βραβείο ως αναγνώριση για την πολυετή προσφορά του στο ελεγκτικό επάγγελμα έλαβε από την κριτική επιτροπή ο Βασίλειος Λουμιώτης, Διευθυντής Σπουδών ΙΕΣΟΕΛ και ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος στην ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ. Παραλαμβάνοντας το τιμητικό βραβείο, ο κ. Λουμιώτης αναφέρθηκε στον ρόλο και τα απαραίτητα χαρακτηριστικά του ορκωτού ελεγκτή λογιστή, έναν ρόλο τον οποίο υπηρέτησε επί σειρά ετών από το 1980. 

Για ακόμη μια χρονιά ο τρόπος συμμετοχής μας στα βραβεία διαφοροποιήθηκε από τον διαγωνιστικό χαρακτήρα και αποτέλεσε μεγάλη μας τιμή η συμμετοχή του κ. Χαράλαμπου Γκούντα, Διευθυντή του Κέντρου Λογιστικών Εφαρμογών στην κριτική επιτροπή του θεσμού μαζί με άλλους κορυφαίους και καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.