Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ACCA Qualification

ACCA Accounting Qualifications

Το ΚΕΛΕ όντας ο πρώτος εκπαιδευτικός οργανισμός που εισήγαγε ήδη από το 1988 στην Ελλάδα την εκπαίδευση λογιστών στην πράξη, πρωτοπορεί εκ νέου υπηρετώντας με συνέπεια τον στόχο του να αναπτύσσει καινοτομικές υπηρεσίες που σαν αποτέλεσμα θα έχουν να διαμορφώνει τους πλέον ανταγωνιστικούς επαγγελματίες Λογιστές-Φοροτεχνικούς της αγοράς.

Στην πορεία μας αυτή των 31 ετών έχουμε εκπαιδεύσει στελέχη, Γενικούς και Οικονομικούς διευθυντές μεγάλων Οργανισμών και Επιχειρήσεων, Επικεφαλείς Λογιστηρίων οι οποίοι μας επέλεξαν με τα αυστηρότερα κριτήρια της αγοράς και αποτελούν διαχρονικά την πλέον αξιόπιστη διαφήμιση της ποιότητας της δουλειάς μας.

Επιστέγασμα της πρωτοπορίας, της προσήλωσης, του επαγγελματισμού και της ποιότητας της δουλειάς μας αποτελεί η τιμητική επιλογή μας από το Διεθνή Οργανισμό Ορκωτών Λογιστών και Ελεγκτών – ACCA ώς GOLD PARTNER για την παροχή στην Ελλάδα όλων των Επαγγελματικών Τίτλων του ACCA Qualification. Η καινούργια μας συνεργασία, έχει σαν σκοπό την αναβάθμιση των δεξιοτήτων Λογιστών, Φοροτεχνικών και Οικονομολόγων, δημιουργώντας σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας εντός Ελλάδας αλλά και στις Διεθνείς αγορές Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών.

Οι εξειδικευμένοι εκπαιδευτικοί σύμβουλοι του ΚΕΛΕ είναι πάντα πρόθυμοι να σας κατευθύνουν με τη γνώση και την εμπειρία τους στο κατάλληλο πρόγραμμα πιστοποίησης ανάλογα με το γνωστικό σας υπόβαθρο, τις ανάγκες και τους στόχους σας ώστε τα χρήματα, ο κόπος και ο χρόνος σας να έχουν ουσιαστικό αντίκρισμα στην επαγγελματική σας προοπτική.