Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ACCA Certified Accounting Technician Qualification

Στόχος
Απόκτηση Επαγγελματικού Τίτλου “ Certified Accounting Technician” και γερών βάσεων για το επάγγελμα του Ορκωτού Λογιστή.
Σκοπός
Τα μαθήματα του CAT αποτελούν ένα ισχυρό θεμέλιο για όσους επιθυμούν να αναγνωριστούν σαν επαγγελματίες Λογιστές σε Διεθνές επίπεδο ή να αποκτήσουν γερές βάσεις για να συνεχίσουν με το επάγγελμα του Ορκωτού Λογιστή.
Απευθύνεται
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι κατάλληλο για όσους έχουν αποκτήσει ή έχουν πάρει εξαίρεση (βάση ακαδημαϊκού τίτλου) από τα μαθήματα του Diploma in Accounting και θέλουν να προχωρήσουν στο επόμενο επίπεδο αποκτώντας τον Επαγγελματικό Τίτλο “ Certified Accounting Technician”.
Συνοπτικό πρόγραμμα

Για να αποκτήσετε τον τίτλο CAT θα πρέπει να έχετε ολοκληρώσει με τα μαθήματα του Diploma in Accounting and Finance και να επιλέξετε να παρακολουθήσετε δύο από τα τρία προτεινόμενα μαθήματα:

  • Μάθημα FTX: Foundations in Taxation
  • Μάθημα FFM: Foundations in Financial Management
  • Μάθημα FAU: Foundations in Audit
  • Μάθημα Foundations in Professionalism (εφόσον δεν έχει δοθεί βάση εξαίρεσης στο Diploma)

Για την απόνομή του τίτλου CAT πρίν ή μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των δύο μαθημάτων, ο υποψήφιος Λογιστής θα πρέπει να έχει πραγματοποιήσει 12 μήνες πρακτικής εργασίας στον τομέα της Λογιστικής.


Για το κάθε μάθημα του CAT, με την επιτυχή του ολοκλήρωση στις εξετάσεις οι οποίες είναι γραπτές (paper based), το ACCA σας απονέμει το αντίστοιχο Certificate in Taxation, Audit ή Financial Management.

Σας ενδιαφέρει; Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας