Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Accounting Awards 2022: Δύο Bronze βραβεία για το ΚΕΛΕ

Submitted on 02/03/2022 05:44
Νίκος Γκούντας

ACCOUNTING AWARDS 2022 

Την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των “Accounting Awards 2022 powered by Prosvasis, a softone company” και περισσότερα από 200 στελέχη επιχειρήσεων έδωσαν το παρών στη γιορτή για τον κλάδο της λογιστικής και της οικονομικής διοίκησης. 

Tα Accounting Awards είναι τα μοναδικά βραβεία στα οποία συμμετέχουν συμβουλευτικές εταιρείες, οικονομικά τμήματα επιχειρήσεων και λογιστικά γραφεία.


Το ΚΕΛΕ για μια ακόμη χρονιά διακρίθηκε στα Accounting Awards για την ποιότητα και τις πρωτοποριακές του πρακτικές στον τομέα της εκπαίδευσης προσωπικού.

Ανάμεσα σε κορυφαίες υποψηφιότητες το ΚΕΛΕ απέσπασε 2 βραβεία:

  • Υπηρεσίες Στελέχωσης & Εκπαίδευσης Ανθρώπινου Δυναμικού | Ανάπτυξη Προγραμμάτων Ενδοεπιχειρησιακής Εκπαίδευσης
  • Πρακτική Εκπαίδευση Λογιστικών Εφαρμογών | Υπηρεσίες Εύρεσης, Aνάπτυξης & Eκπαίδευσης Προσωπικού

 Εκφράζουμε τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε τα 34 χρόνια παρουσίας μας στον χώρο, γιατί χωρίς εσάς η υλοποίηση αυτού του έργου θα ήταν αδύνατη. 

Εξελισσόμαστε διαρκώς ώστε να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες και στις απαιτήσεις σας. Επενδύουμε στον καινούργιο και λεπτομερή σχεδιασμό των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων, εξασφαλίζοντας παροχές και πιστοποιήσεις για τους σπουδαστές μας σε συνεργασία με τους κορυφαίους της αγοράς.

Πάντα δίπλα στους σπουδαστές μας παρέχουμε σωστή προετοιμασία και καθοδήγηση για την ομαλή ένταξη τους στην αγορά εργασίας και την επιτυχή εξέλιξη της επαγγελματικής τους πορείας.  

Ευχόμαστε ο θεσμός των Accounting Awards, που από την αρχή αγκαλιάσαμε, να καθιερωθεί και κάθε χρόνο το πλήθος των υποψηφιοτήτων να αυξάνεται εκθετικά, συμβάλλοντας στην ανάδειξη της αριστείας κι εν τέλει στη βελτίωση των παρεχόμενων λογιστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα που είναι τόσο αναγκαίες για μια υγιώς αναπτυσσόμενη Ελληνική Επιχειρηματικότητα!