Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Δελτίο Τύπου: Νέα συνεργασία του Κέντρου Λογιστικών Εφαρμογών με την i-Spirit Software

Submitted on 11/10/2022 12:37
kele - ispirit

Το ΚΕΛΕ από το 1988 εκπαιδεύει πρακτικά πτυχιούχους και φοιτητές οικονομικών σχολών, βοηθούς λογιστών, λογιστές, προϊσταμένους λογιστηρίων και οικονομικούς διευθυντές, ελεύθερους επαγγελματίες, επιχειρήσεις, τράπεζες και φορείς του δημοσίου στα λογιστικά, φοροτεχνικά και χρηματοοικονομικά θέματα.

 

Με κύριο στόχο την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας σπουδών έχουμε δημιουργήσει συνεργασίες με κορυφαίες εταιρίες της αγοράς, παρέχοντας πρακτική εξάσκηση και δωρεάν παροχή προγραμμάτων για όλους τους σπουδαστές μας.

 

Η εφαρμογή i-Spirit είναι εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης.

Είναι απόλυτα συμβατή με την νέα νομοθεσία της ΑΑΔΕ για την myDATA από το κανάλι διαβίβασης παραστατικών ERP (εμπορική και λογιστική διαχείριση).

 

Η εφαρμογή γίνεται χρήση από την επιχείρηση για την έκδοση ηλεκτρονικών παραστατικών.

Υποστηρίζει όλα τα πρότυπα παραστατικά της Α.Α.Δ.Ε για την υποχρέωση της επιχείρησης στις ανάγκες διακίνησης και της διαβίβασης στην myDATA αλλά παράλληλα βοηθά την επιχείρηση ώστε να εξυπηρετηθεί η εμπορική της διαδικασία όπως τα υπόλοιπα πελατών προμηθευτών, στατιστικά ειδών και πολλά άλλα.

 

Η εφαρμογή αποστέλλει στην myDATA :

  • Σύνοψη των δεδομένων για τα παραστατικά που εκδίδει.
  • Χαρακτηρισμούς εσόδων που αφορούν τα παραστατικά που εκδίδει.
  • Ακυρώσεις Παραστατικών στην myDATA και την εφαρμογή.
  • Αλλαγές σε συνόψεις όπου επιτρέπεται (αλλαγή χαρακτηρισμού, άρθρου απαλλαγής ΦΠΑ κα) και επαναδιαβίβαση της σύνοψης και χαρακτηρισμού
  • Διαβίβαση δεδομένων για λογαριασμό του εκδότη που προκύπτουν από «παράληψη» ή «απόκλιση».

 

Η εφαρμογή είναι απαραίτητα εργαλείο στο λογιστήριο της επιχείρησης για να δώσει επιπρόσθετες πληροφορίες στον λογιστή όπως :

  • Ποια παραστατικά που δεν έχουν διαβιβαστεί από απώλεια σύνδεσης
  • Αυτοματοποιημένη δημιουργία λογιστικών άρθρων για τα διπλογραφικά βιβλία σε ΕΛΠ ή ΕΓΛΣ
  • Εκτυπώσεις για συμφωνίες με το συνοπτικό βιβλίο της ΑΑΔΕ
  • Αυτοματισμούς για τυχόν μαζικές αλλαγές που μπορεί να χρειαστεί να κάνει το λογιστήριο.
  • Παραλήψεις και αποκλίσεις από τον εκδότη.

 

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι το εκπαιδευτικό μας κέντρο σε συνεργασία με την i-spirit Software θα παρέχει εκπαίδευση στο πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης - τιμολόγησης i-Spirit, καθώς και την δυνατότητα απόκτησης του προγράμματος εντελώς δωρεάν σε επαγγελματίες λογιστές που εξασκούν επαγγελματική δραστηριότητα.

 

Ελπίζουμε αυτή να είναι η αρχή μιας πολυετούς συνεργασίας και η παροχή του προγράμματος να ωφελήσει τους σπουδαστές μας, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και εμπειρία πάνω στην εμπορική διαχείριση και τιμολόγηση.

 

Το πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης i-Spirit θα παρέχεται στους σπουδαστές που έχουν ολοκληρώσει τα πρακτικά σεμινάρια διπλογραφίας (πρώην Γ’ Κατηγορίας) με κωδικοποίηση 100A BASIC & 100A GENERAL και απλογραφίας (πρώην Β’ Κατηγορίας) με κωδικοποίηση 100Γ GENERAL.