Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Στρατηγική συνεργασία του Ομίλου SOFTONE με το Κέντρο Λογιστικών Εφαρμογών (ΚΕΛΕ)

Submitted on 24/04/2023 02:27
softonekele

Δελτίο Τύπου

Στρατηγική συνεργασία του Ομίλου SOFTONE με το Κέντρο Λογιστικών Εφαρμογών (ΚΕΛΕ)

Η συμφωνία περιλαμβάνει τη διοργάνωση σειράς εξειδικευμένων σεμιναρίων, με στόχο την επιμόρφωση και κατάρτιση λογιστών, οικονομολόγων και στελεχών επιχειρήσεων. 

Ο Όμιλος Εταιρειών SOFTONE, ο μεγαλύτερος πάροχος cloud-based λύσεων λογισμικού στην Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη, ανακοινώνει τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με το Κέντρο Λογιστικών Εφαρμογών (ΚΕΛΕ), έναν εκ των πλέον σημαντικών φορέων επιμόρφωσης και κατάρτισης Οικονομολόγων και Λογιστών στην Ελλάδα. Οι δύο οργανισμοί ενώνουν τις δυνάμεις τους, αναγνωρίζοντας έμπρακτα την καθοριστική σημασία της υποστήριξης της μετάβασης των επιχειρήσεων στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή μέσα (και) από την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών εκπαίδευσης σε στελέχη (επιχειρήσεων) και επαγγελματίες. 

Το ευρύτερο πλαίσιο της σύμπραξης αυτής, προβλέπει την από κοινού δημιουργία και διεξαγωγή σεμιναρίων με στόχο την απόκτηση ευρύτερων γνώσεων που άπτονται της λειτουργίας λογιστικών/φοροτεχνικών γραφείων, καθώς επίσης οικονομικών και διευθύνσεων λογιστηρίων επιχειρήσεων, λειτουργώντας συμπληρωματικά με τις υφιστάμενες εκπαιδευτικές δραστηριότητες των εταιρειών του Ομίλου SOFTONE. Η συνεργασία αναμένεται να εγκαινιαστεί με τη διοργάνωση εξειδικευμένων σεμιναρίων λογιστικής κατάρτισης, στο πλαίσιο των οποίων οι σπουδαστές θα έχουν παράλληλα τη δυνατότητα πρακτικής εκμάθησης της λογιστικής σουίτας της Prosvasis (εταιρείας του Ομίλου SOFTONE).

Με έτος ίδρυσης το 1988, το Κέντρο Λογιστικών Εφαρμογών (ΚΕΛΕ) είναι ένα ιστορικό και πιστοποιημένο Κέντρο δια βίου Μάθησης και Εκπαίδευσης επιπέδου 1 του ΕΟΠΠΕΠ Υπουργείου Παιδείας, που προσφέρει πολύτιμη πρακτική εκπαίδευση σε πτυχιούχους και φοιτητές οικονομικών σχολών, λογιστές και επαγγελματίες του οικονομικού κλάδου. Με κύριο γνώμονα την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας σπουδών, έχει δημιουργήσει συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες της αγοράς, αναπτύσσοντας εκπαιδευτικά προγράμματα και παρέχοντας πρακτική εξάσκηση.

Ο κ. Πάνος Μαρτίνης, CEO του Ομίλου Εταιρειών SOFTONE, δήλωσε σχετικά: «Η στρατηγική συνεργασία μας με το Κέντρο Λογιστικών Εφαρμογών εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο των προσπαθειών του Ομίλου SOFTONE για την υποστήριξη των λογιστικών γραφείων και επιχειρήσεων της αγοράς μέσω της εφαρμοσμένης εκμάθησης. Πιστεύουμε ότι η σωστή εκπαίδευση έχει θεμελιώδη σημασία για την καλύτερη και σωστότερη αξιοποίηση του λογισμικού της SoftOne και της Prosvasis.  Για αυτό, είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που ξεκινάμε τη στρατηγική συνεργασία με τον  κορυφαίο φορέα εκπαίδευσης λογιστών στην Ελλάδα, και βάζουμε τα θεμέλια για μία ευρύτερη μελλοντική συνεργασία που θα δώσει ισχυρή προστιθέμενη αξία στους πελάτες του Ομίλου μας.»

Σχετικά με τον Όμιλο Εταιρειών  SOFTONE: Ο Όμιλος SOFTONE αποτελεί τον μεγαλύτερο όμιλο εταιρειών business λογισμικού στην Ελλάδα, περιλαμβάνει 6 κορυφαία brands (SoftOne, UNISOFT, PROSVASIS, Regate, IMPACT και cosmoONE) με περισσότερους από 500 εργαζόμενους και ένα διευρυμένο δίκτυο 600+ συνεργατών, εξυπηρετώντας αποτελεσματικά μία συνεχώς αυξανόμενη βάση 75.000 και πλέον πελατών σε 4 χώρες (Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία). Με μακρόχρονη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία, ο Όμιλος SOFTONE αναπτύσσει σύγχρονα προϊόντα, Cloud υπηρεσίες και λύσεις Enterprise Mobility που οδηγούν το digital transformation των σύγχρονων επιχειρήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.softone.gr
 

Ο κ. Νίκος Γκούντας CEO του Κέντρου Λογιστικών Εφαρμογών (ΚΕΛΕ) δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που ανακοινώνουμε σήμερα τη στρατηγική μας συνεργασία με τον Όμιλο Softone, τον κορυφαίο Όμιλο εταιρειών business λογισμικού στην Ελλάδα. Η κοινή μας πίστη στην προσφορά διαρκώς καλύτερων υπηρεσιών που θα αποδίδουν αξία τόσο στους λογιστές όσο και στις επιχειρήσεις που αυτοί εργάζονται, αποτελεί τη κινητήριο δύναμη της συνεργασίας μας με τον Όμιλο Softone. Παράλληλα η στρατηγική αυτή συνεργασία συνιστά το θεμέλιο λίθο νέων πρωτοβουλιών πάντα με πυρήνα το όραμα μας να δημιουργούμε καλύτερους λογιστές για αποδοτικότερες επιχειρήσεις του μέλλοντος.»  

Σχετικά με το Κέντρο Λογιστικών Εφαρμογών (ΚΕΛΕ): Από το 1988 στο ΚΕΛΕ έχουν εκπαιδευτεί στην πράξη χιλιάδες λογιστές, σήμερα επιτυχημένοι επαγγελματίες. Το ΚΕΛΕ αποτελεί τον πρωτοπόρο στην Ελλάδα αναφορικά με την επαγγελματική εκπαίδευση λογιστών, δημιουργώντας συνθήκες εκπαίδευσης που προσομοιάζουν πλήρως σε ένα πραγματικό περιβάλλον λογιστηρίου. Σήμερα στο ΚΕΛΕ παρέχονται εκπαιδευτικές υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες εκπαίδευσης στελεχών όλων των βαθμίδων σε λογιστικά γραφεία και επιχειρήσεις. Τα σεμινάρια του ΚΕΛΕ πιστοποιούνται τόσο από εγχώριους όσο και από διεθνείς θεσμικούς φορείς όπως το Κέντρο δια βίου μάθησης του Πανεπιστημίου Πειραιά και το ACCA (Gold Learning Partner). Όλοι οι καθηγητές  του ΚΕΛΕ είναι έμπειροι οικονομικοί διευθυντές, προϊστάμενοι ή εξειδικευμένα στελέχη λογιστηρίων που μεταφέρουν μέσα στην αίθουσα εκπαίδευσης (πραγματική ή/και διαδικτυακή όπου το ΚΕΛΕ πρωτοπορεί) up to date συνθήκες λογιστηρίων και λογιστικών γεγονότων.