Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η τελετή απονομής των Finance & Accounting Awards 2023!

Submitted on 16/02/2023 01:08
finance awards

Με παρουσία περίπου 200 στελεχών από τον κλάδο της οικονομικής διοίκησης και της λογιστικής από όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου η τελετή απονομής των Finance & Accounting Awards 2023 powered by Prosvasis, στο Sofitel Athens Airport.

Λογιστές, φοροτεχνικοί, οικονομικοί σύμβουλοι από λογιστικά γραφεία, λογιστήρια και οικονομικά τμήματα επιχειρήσεων συγκεντρώθηκαν με αφορμή την βράβευση, για να γιορτάσουν την ανάδειξη των καλύτερων πρακτικών του κλάδου σε ένα ευχάριστο κλίμα.

Στα φετινά βραβεία αναφέρθηκε η σημασία για αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό του επαγγέλματος των λογιστών και των οικονομικών στελεχών λόγω του ψηφιακού μετασχηματισμού που έχει επέλθει κατά την μετά Covid εποχή, καθώς και για την είσοδο της τεχνητής νοημοσύνης με σημαντικές πρόσφατες εξελίξεις που θα αλλάξει τα δεδομένα στο software που χρησιμοποιείται για πολλές εσωτερικές διαδικασίες των επιχειρήσεων.

Tα Accounting Awards είναι τα μοναδικά βραβεία στα οποία συμμετέχουν συμβουλευτικές εταιρείες, οικονομικά τμήματα επιχειρήσεων και λογιστικά γραφεία.

Για μια ακόμη χρονιά, το ΚΕΛΕ ήταν επίσημος Υποστηρικτής των Finance & Accounting Awards 2023. Φέτος ο τρόπος συμμετοχής μας στα βραβεία από τον διαγωνιστικό χαρακτήρα διαφοροποιήθηκε και αποτέλεσε μεγάλη μας τιμή η συμμετοχή του κ. Χαράλαμπου Γκούντα, Διευθυντή του Κέντρου Λογιστικών Εφαρμογών στην κριτική επιτροπή του θεσμού μαζί με άλλους κορυφαίους και καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.

Οι διαγωνιζόμενες επιχειρήσεις πέρα από την αξιολόγηση που έλαβαν από την κριτική επιτροπή είχαν την ευκαιρία να λάβουν συμβουλές για το έργο τους και να βελτιώσουν σημαντικά τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρατηρούμε ότι ο θεσμός των Finance & Accounting Awards 2023,που από την πρώτη χρονιά αγκαλιάσαμε, μεγαλώνει με σημαντική αύξηση στον αριθμό των επιχειρήσεων που λαμβάνουν μέρος σε αυτόν από 30 σε 38, σε σχέση με το προηγούμενο έτος, ανακαλύπτοντας έτσι νέες επιχειρήσεις που προοδεύουν, καινοτομούν και βελτιώνουν το επάγγελμα των λογιστών.

Ευχόμαστε ο θεσμός των Accounting Awards να καθιερωθεί και κάθε χρόνο το πλήθος των υποψηφιοτήτων να αυξάνεται εκθετικά, συμβάλλοντας στην ανάδειξη της αριστείας κι εν τέλει στη βελτίωση των παρεχόμενων λογιστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα που είναι τόσο αναγκαίες για μια υγιώς αναπτυσσόμενη Ελληνική Επιχειρηματικότητα!