Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Νέα Σεμινάρια σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και το Ελληνικό Τραπεζικό Ινστιτούτο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών.

Submitted on 30/07/2019 01:42
Πανεπιστήμιο Πειραιά

Αγαπητοί σπουδαστές και φίλοι.
 
Με χαρά και μεγάλη υπερηφάνεια θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τις νέες εκπαιδευτικές δυνατότητες που μετά από συστηματική προεργασία  μπορούμε να παρέχουμε από τη νέα εκπαιδευτική περίοδο (Σεπτέμβριος 2019 Ιούλιος 2020). Δυνατότητες που σε συνδυασμό με την αναγνωρισιμότητα του ΚΕΛΕ θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά στις ανάγκες της αγοράς εργασίας και στην επαγγελματική καταξίωση.
 
Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιά και συγκεκριμένα με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) δημιουργήσαμε μια σειρά πιστοποιήσεων την οποία θα έχετε τη δυνατότητα να λάβετε, κατόπιν επιτυχούς γραπτής εξέτασης, μετά το πέρας των σπουδών σας στο ΚΕΛΕ στα κάτωθι σεμινάρια μας:
 

Επίσης, σε συνεργασία με το Ελληνικό Τραπεζικό Ινστιτούτο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών δημιουργείται  ειδικό σεμινάριο  Συμβούλου Διαχείρισης Βιωσιμότητας Επιχειρήσεων (Οικονομικής Ανάλυσης - Πιστωτικής Πολιτικής - Τραπεζικών Χρηματοδοτήσεων) με το πέρας του οποίου θα πιστοποιείται κατόπιν επιτυχούς γραπτής εξέτασης ο συμμετέχων.
 
Τα ανωτέρω προγράμματα αφορούν τόσο τους νέους σπουδαστές μας όσο και τους παλιούς.
 
Για περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο, τις εξετάσεις και το τρόπο συμμετοχής θα έχουμε την ευκαιρία να σας ενημερώσουμε αναλυτικά το Σεπτέμβριο.
 
Μέχρι τότε ευχόμαστε σε όλους Καλές Διακοπές, Καλό Καλοκαίρι, πάντα εδώ και 31 χρόνια πιστοί στο ραντεβού μας το Σεπτέμβρη!
 
Με εκτίμηση,
 
Χ.Ν Γκούντας
Διευθυντής  Σπουδών